Omion kumppaniohjelma

ansaitse kilpailukykyisiä provisioita
ainutlaatuinen ja luotettu tuote
täsmälliset ja automaattiset maksut

Lähde matkalle kanssamme

Omio on ainutlaatuinen matkailualusta, jonka avulla matkustajat voivat vertailla ja varata juna-, bussi- ja lentomatkoja omien tarpeidensa mukaan. Kumppaniohjelmamme jäsenenä voit tarjota Omio-käyttökokemuksen yleisöllesi ja monetisoida heidän tekemiään varauksia työkaluillamme.

Paranna tavoittavuuttasi

Hakusovellusliittymä

Omion sovellusliittymä yhdistää sinut yli 800 yhteistyökumppaniin. Sen avulla voit tarjota asiakkaillesi kiinnostavia, useita kulkuvälineitä kattavia hakuvaihtoehtoja helposti.

Haku-widget

Paranna asiakastyytyväisyyttä lisäämällä Omio-widget verkkosivustollesi.

Media

Saat käyttöösi laajan mediakirjaston, joka sisältää esimerkiksi runsaan valikoiman bannereita.

Mitä kumppanimme sanovat?

Usein kysytyt kysymykset

Miksi ohjelmaan kannattaa liittyä?

Kumppaniohjelmamme jäsenenä saat yhteistyökumppaniksesi yhden maailman nopeimmin kasvavista matkailualustoista. Tarjoamme laajan valikoiman yhteyksiä, ainutlaatuista sisältöä ja korkean konversioprosentin.

Ketkä voivat liittyä Omion kumppaniohjelmaan?

Ohjelmaamme voivat liittyä verkkosivustot, sovellukset ja verkossa toimivat matkatoimistot, jotka haluavat tarjota asiakkailleen parhaan kattauksen matkavaihtoehtoja. Ohjelmaan liittyy tiettyjä rajoituksia ja sääntöjä, joista löydät lisätietoja käyttöehdoistamme.

Mitä tapahtuu, kun olen lähettänyt hakemuksen?

Kun olet lähettänyt hakemuksesi, tarkistamme sen ja vastaamme sinulle 14 arkipäivän kuluessa.

Miten Omion konversioseuranta toimii?

Sinulle annetaan yksilöllinen seurantalinkki. Tämän ainutlaatuisen kumppanitunnuksen avulla voimme sekä tunnistaa sinut että yhdistää uudelleenohjaukset tiliisi.

Mitä kustannuksia ja etuja ohjelman jäsenyyteen liittyy?

Omion kumppaniohjelman tuottosi perustuu luomiesi uudelleenohjausten määrään. Provisio lasketaan kohteena olevien markkinoiden ja varauksista saatujen tuottojen pohjalta. Saat siis palkkion jokaisesta uudelleenohjauksestasi, eikä ohjelmaan liittyminen maksa mitään.

Mitä sinun kannattaa markkinoida?

Koska parhaiten menestyvät reitit vaihtelevat markkinoiden välillä, voit kysyä lisätietoja ja esittää pyyntöjä ottamalla yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Millaisia integraatiovaihtoehtoja on saatavilla?

Tarjoamme monipuolisen valikoiman bannereita, muokattavia widget-ratkaisuja ja syvälinkkejä sekä hakusovellusliittymän.

Millainen Omion provisiorakenne on?

Provisio lasketaan kohteena olevien markkinoiden ja saatujen tuottojen pohjalta. Malli perustuu kokonaisuudessaan lopputuloksiin, joten mitä enemmän luot laadukkaita uudelleenohjauksia, sitä suurempi on provisiosi. Saat lisätietoja ottamalla yhteyttä osoitteeseen [email protected].

Miten ja milloin provisiot maksetaan?

Provisio maksetaan pankkisiirtona 30–60 päivää sen jälkeen, kun Omio on hyväksynyt laskun. Lähetämme sinulle kunkin kuukauden alussa raportin, joka sisältää vahvistetut ja maksettavat uudelleenohjaukset. Huomaathan, että pankkisiirron tekeminen edellyttää, että sinulle maksettava summa on vähintään 100 €. Jos tämä raja ei täyty, ansaitsemasi provisiot yhdistetään seuraavan kuukauden maksuihin.

Emmekö vastanneet kysymykseesi?

Soita meille tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin, jotka koskevat yhteistyötä Omion kanssa.

Valuutta
Kieli

Hyödyllisiä linkkejä