[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuutta

Nämä yritykset luottavat meihin. Myymme niiden lippuja yhdessä ja samassa paikassa.

Alsa
RegioJet
Trenitalia
Easyjet

Matkustusvinkkejä

Bussiyhteydet Helsinki–Lappeenranta
Lappeenranta on helposti saavutettavissa bussilla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Helsinki–Lappeenranta, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.
FAQs
Mikä on näiden paikkojen bussi välinen matka Helsinki Lappeenranta?
Saat selville bussi etäisyyden välillä Helsinki Lappeenranta ja 203 km kilometrien määrän sovelluksellamme. Näin matkasi alkaa mahdollisimman hyvissä merkeissä.
Kun kulvälineenä on bussi, ja matkustan reitillä Helsinki Lappeenranta, mitkä ovat suosituimmat asemat?

Matkareitin Helsinki Lappeenranta bussi matkan suosituin lähtöasema on Helsinki ja erittäin suosittu pääteasema on Lappeenranta, Vanninen Noora Jemina.

Miten kaukana kaupunkien keskustat ovat bussi reitillä välillä Helsinki Lappeenranta?

Kun valitset bussi matkan, lähtöasemasi Helsinki ja kaupungin keskustan välinen etäisyys on 0 kilometriä. Jäät pois pääteasemalla Lappeenranta, Vanninen Noora Jemina, sen ja kaupungin keskustan välinen etäisyys on 0 kilometriä. Muista varata matkaliput ajoissa Omiolta.

Matkustan bussi reitillä Helsinki Lappeenranta. Minne muualle voisin samalla kätevästi matkustaa?
Kun tutkit Omiolla bussi matkareittiä Helsinki Lappeenranta, näet vaihtoehtoina vielä. Löydät Omion avulla myös matkalippuja ja uusia aikaa säästäviä ideoita matkallesi.
Aion matkustaa välillä Helsinki Lappeenranta. Onko olemassa hyvää vaihtoehtoa autolla ajamiselle, kuten esimerkiksi bussi. Voiko Omio auttaa minua tässä?
Et välttämättä tarvitse autoa, kun matkaat reittiä Helsinki Lappeenranta. Omiolta kannattaa katsoa kulkuneuvojen vaihtoehdot automatkalle, kuten bussi.
Asemat

Tärkeät asemat ja lentoasemat tällä matkalla

Helsinki
Lappeenranta
Helsinki
Mukavuudet

Bussiyhteydet Helsinki–Lappeenranta – etkö löytänyt etsimääsi?

Tässä on joitakin muita tietolähteitä, joista tarvitsemasi tiedot voivat löytyä