Bussi Pariisi Canterbury

VERTAILE Eri tilojen hinnat

ke
30. marrask.
to
01. jouluk.
pe
02. jouluk.
la
03. jouluk.
su
04. jouluk.
ma
05. jouluk.
ti
06. jouluk.

Nämä yritykset luottavat meihin. Myymme niiden lippuja yhdessä ja samassa paikassa.

Alsa
RegioJet
Trenitalia
Easyjet

Matkustusvinkkejä: Bussiyhteydet Pariisi–Canterbury

Matkustusvinkkejä: Canterbury on helposti saavutettavissa bussilla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Pariisi–Canterbury, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.
FAQs
Saat selville bussi etäisyyden välillä Pariisi Canterbury ja 284 km kilometrien määrän sovelluksellamme. Näin matkasi alkaa mahdollisimman hyvissä merkeissä.
Voit katsoa Omiolta mikä on Pariisi Canterbury välisen reitin bussi 11 h 20 min matkaan kuluva aika. Se helpottaa huomattavasti matkajärjestelyjä ja huoleton loma voi alkaa!

Jos bussi reittisi on välillä Paris Gare de Lyon Canterbury, Bus Station, bussi matkustajien suosima lähtöpaikka on Pariisi ja saapumispaikka Canterbury.

Matkustajien usein valitsema lähtöpaikka bussi reitillä on Paris Gare de Lyon, jonka etäisyys keskustaan on 2.7 km. Pääteaseman Canterbury, Bus Station ja kaupungin keskustan välinen matka on 2.8 km.

Bussi reitin Pariisi Canterbury väliä liikennöi Eurolines France ou Flixbus ja voit tarkastaa muutkin kuljetusyhtiöt Omiolta.
Matkareittisi välillä Pariisi Canterbury, monet jatkavat bussi matkaa vielä näihin kohteisiin: Lontoo, Dover ou Stansted.
Reitille Pariisi Canterbury löydät bussi jatkoyhteyksiä ja liikennemuotoja tutustumalla Omion keräämiin tietoihin.
Asemat

Tärkeät asemat ja lentoasemat tällä matkalla

Pariisi
Canterbury

Bussiyhteydet Pariisi–Canterbury – etkö löytänyt etsimääsi?

Tässä on joitakin muita tietolähteitä, joista tarvitsemasi tiedot voivat löytyä

Omio-sovelluksella matkojen suunnittelu onnistuu helposti

Minne haluatkin lähteä, autamme sinua pääsemään perille. Innovatiivisen sovelluksemme reaaliaikaiset aikataulupäivitykset, mobiililiput ja muut kätevät ominaisuudet tekevät matkasi suunnittelusta ja seuraamisesta helppoa.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuutta
Kieli

Hyödyllisiä linkkejä