[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuutta

Nämä yritykset luottavat meihin. Myymme niiden lippuja yhdessä ja samassa paikassa.

Alsa
RegioJet
Trenitalia
Easyjet

Matkustusvinkkejä

Bussiyhteydet Reims–Praha
Praha on helposti saavutettavissa bussilla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Reims–Praha, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.
FAQs
Miten selvitän bussi matkaani varten välimatkat välillä Reims Praha?
Kas näin se käy: sinun tarvitsee vain käyttää kätevää Omion sovellusta. Näiden paikkojen Reims Praha bussi välinen matka selviää käden käänteessä ja näet sen kilometreinä 752 km.
Mikä on bussi matkan kesto välillä Reims Praha?
Bussi Matkan kesto 11 h 45 min välillä Reims Praha on hyvä tietää ja me Omiolla annamme sinulle siihen helposti vastauksen.
Jos valitsemani matkustusväline bussi, kun lähden paikasta Reims ja päämääräni on Praha, mitä asemia tällä reitillä käytetään eniten?

Matkareitin Reims Praha bussi matkan suosituin lähtöasema on Gare de Reims ja erittäin suosittu pääteasema on Praha, Hlavní Nádraží.

Kun matkustan bussi matkallani väliä Reims Praha, kuinka kaukana asemat ovat kaupunkien keskustoista?

Bussi matkustajat lähtevät usein Gare de Reims asemalta, joka sijaitsee 1.1 km kaupungin keskustasta. Bussi matkustajat jäävät pois Praha, Hlavní Nádraží, jonka sijainti on 1.2 km kaupungin keskustasta.

Mistä saan selville ne luotettavat kuljetusyhtiöt, jotka kuljettavat bussi matkustajia välillä Reims Praha?
Bussi reitin Reims Praha väliä liikennöi Eurolines France ou RegioJet ja voit tarkastaa muutkin kuljetusyhtiöt Omiolta.
Kun lähtöpaikkani on Reims, matkustusmuotona on bussi ja matkani päämäärä Praha, minne matkustajat yleensä jatkavat tästä?
Monet muutkin matkustavat juuri bussi reittiä välillä Reims Praha, heitä ovat kiinnostaneet varsinkin Berliini, Wien ou Budapest.
En ole lainkaan autoihmisiä, pidän kuitenkin matkustamisesta. Tahdon käyttää Reims Praha reittiä matkallani, mistä löydän jatkoyhteydet kuten bussi.
Ilman muuta voimme auttaa sinua! Ota Omion palvelu hyötykäyttöön kun matkustusvalintasi on bussi ja reittisi Reims Praha välillä. Sovellus helpottaa matkalippujen ja erilaisten matkallasi tarvittavien valintojen kanssa.
Asemat

Tärkeät asemat ja lentoasemat tällä matkalla

Reims
Praha
REIMS Centre, Rue André Pingat (Gare ferroviaire SNCF)
Mukavuudet
Reims
Mukavuudet
Reims - rue du Général Estienne
Mukavuudet

Bussiyhteydet Reims–Praha – etkö löytänyt etsimääsi?

Tässä on joitakin muita tietolähteitä, joista tarvitsemasi tiedot voivat löytyä