Lontoo–Madrid-juna

ti 18. kesäk.
+ Lisää paluu
QR-Code
Hae ilmainen sovelluksemme lukemalla koodi
Sovelluksestamme saat reaaliaikaisia matkatiedotteita ja varaat mobiililiput juna-, bussi-, lento- ja lauttamatkoille.
App Store
rate4.9
42K arviota
Google Play
rate4.6
136K arvostelua

VERTAILE Hinnat matkustustavoittain

ti
18. kesäk.
ke
19. kesäk.
to
20. kesäk.
pe
21. kesäk.
la
22. kesäk.
su
23. kesäk.
ma
24. kesäk.
ti
25. kesäk.
ke
26. kesäk.
to
27. kesäk.
pe
28. kesäk.
la
29. kesäk.
su
30. kesäk.
ma
01. heinäk.
ti
02. heinäk.
ke
03. heinäk.
to
04. heinäk.
pe
05. heinäk.
la
06. heinäk.
su
07. heinäk.
ma
08. heinäk.

Nämä yritykset luottavat meihin. Myymme niiden lippuja yhdessä ja samassa paikassa.

Deutsche Bahn
Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn

Yleistä: Lontoo ja Madrid välinen junamatka

distanceVälimatka1263 km
durationKeskimääräinen matka-aika junalla26 t 54 min
priceKeskimääräinen junalipun hinta673 €
frequencyLähtöjen tiheys2 junaa päivässä
changesSuora junayhteysEi saatavilla
carriersRautatieyhtiötRenfe (3), Renfe-SNCF tai Eurostar

Lontoo ja Madrid välinen etäisyys on 1263 kilometriä ja junalla matka kestää noin 26 t 54 min. Lippuja tarjoavat kumppaneihimme kuuluvat yhtiöt, kuten Renfe (3), Renfe-SNCF tai Eurostar. Yhteysvälillä liikennöi yleensä 2 junaa päivässä. Liput tälle reitille maksavat yleensä noin 673 €, mutta hyvällä tuurilla voit saada junaliput niinkin edulliseen hintaan kuin 672 €. Yleisin lähtöasema on Lontoo Waterloo ja määränpääasema Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes.

Rautatieyhtiöt: Renfe-SNCF, Renfe (3) ja Eurostar: junat yhteysvälillä Lontoo – Madrid

Renfe-SNCF, Renfe (3) ja Eurostar tarjoavat edullisia junaliput Lontoo – Madrid -matkallesi Omiossa alk. 22 €! Löydät parhaat vaihtoehdot helposti vertailemalla aikatauluja ja lippuja.

Eurostar on tasokas suurnopeusjuna, joka yhdistää Ison-Britannian Eurooppaan Eurotunnelin kautta. Lontoon St Pancrasin kansainväliseltä rautatieasemalta on Eurostar-lähtöjä Pariisiin, Brysseliin ja Amsterdamiin sekä Euroopan muihin suosittuihin kaupunkeihin. Suurnopeusjunien huippunopeus on jopa 300 km/h, minkä ansiosta matka Ison-Britannian ja Euroopan välillä taittuu Eurostarilla erittäin helposti ja nopeasti. Yhteysvälille Lontoo – Madrid on saatavilla seuraavia lipputyyppejä: Standard, Standard Premier (tilava istumapaikka ja virvoketarjoilu), ja Business Premier (joustavat matkustusvaihtoehdot, tilava istumapaikka, pääsy loungetilaan, lämmin ateria ja priority-junaannousu).

Eurostar – junayhteydet Lontoo – Madrid:

  • Matka-aika: noin 26 t 54 min
  • Eurostar liikennöi 2 vuoroa päivässä

Matkustusvinkkejä: Junat Lontoo–Madrid

Matkustusvinkkejä: Madrid on helposti saavutettavissa junalla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Lontoo–Madrid, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.
FAQs
Halvin junalippu Lontoo – Madrid -välillä maksaa vain 672 €, jos ostat sen hyvissä ajoin. Muutoin junalipun hinta on noin 673 €. Hinnoissa on kuitenkin vaihtelua vuorokaudenajan ja matkustusluokan mukaan. Päiväsaikaan lähtevät junavuorot ovat yleensä kalliimpia.
Keskimäärin Lontoo ja Madrid välinen junamatka kestää 26 t 54 min, ja matkan pituus on 1263 km. Matka-aika voi poiketa normaalista, jos matkustat viikonloppuna tai arkipyhänä.
Päivän ensimmäinen juna Lontoo – Madrid -reitillä lähtee klo 9. 31. Suunnittele reissusi Omion   avulla.
Viimeinen juna Lontoo – Madrid -välillä lähtee klo 16. 01.
Lontoo – Madrid -reitillä on 2 junaa päivässä, ja matkaan sisältyy ainakin yksi vaihto. Matkayhtiönä on Renfe (3), Renfe-SNCF tai Eurostar. Lähtöjä voi olla vähemmän viikonloppuisin ja arkipyhinä.
Kyllä, suurnopeusjunayhteyksiä Lontoo ja Madrid välillä tarjoavat Renfe-SNCF ja Eurostar. Voit matkustaa myös seuraavien yhtiöiden junilla: Renfe (3), Renfe-SNCF tai Eurostar.
Eurostarin suurnopeusjunalla Lontoo – Madrid -matka kestää noin 26 t 54 min.
Renfe (3), Renfe-SNCF tai Eurostar on hyvä valinta, jos haluat matkustaa junalla Lontoo ja Madrid välillä. Tarkista myös muut rautatieyhtiöt, jotka tarjoavat junamatkoja tällä yhteysvälillä, jotta voit vertailla palveluja ja mukavuuksia ennen lippujen ostamista.

Lontoo lähtöasemia ovat Lontoo Waterloo, Lontoo Euston ja Lontoo Paddington. Madrid päässä saapumisasema on Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes, Madrid Chamartín tai Madrid Atocha Cercanias.

Junalla matkustavien yleisin lähtöasema on Lontoo Waterloo, jolle on keskustasta noin 2 km. Pääteasema on Madrid-Puerta de Atocha-Almudena Grandes, jolta on 2.2 km kaupungin keskustaan.

Vaihtoehtoja kannattaa vertailla, sillä matkan voi taittaa 3 tavalla, esimerkiksi junalla, bussilla tai lentäen.
EtusivuJunatJuna MadridLontoo–Madrid-juna

Omio-sovelluksella matkojen suunnittelu onnistuu helposti

Minne haluatkin lähteä, autamme sinua pääsemään perille. Innovatiivisen sovelluksemme reaaliaikaiset aikataulupäivitykset, mobiililiput ja muut kätevät ominaisuudet tekevät matkasi suunnittelusta ja seuraamisesta helppoa.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuutta
Kieli