Juna Marseille Baillargues

Halvimmat junat lähtöpaikasta Marseille määränpäähän Baillargues

Ajat ja hinnat koskevat seuraavaa päivämäärää: 03. helmik.

Halvin

28

Keskihinta

28

Jos haluat saada lipun edullisesti, suosittelemme varaamaan sen mahdollisimman ajoissa ja välttämään ruuhka-aikoja.

SNCF | TER
15:20Marseille1t51 17:11Baillargues
0 vaihtoa
28 1Meno

Juna-aikataulut Marseille–Baillargues

Huomisen junat (perjantai 3. helmikuuta)
SNCF | TER
15:20Marseille1t51 17:11Baillargues
0 vaihtoa

Tämä on päivän viimeinen juna.

Etsi tämän matkan kaikki päivämäärät ja ajat

VERTAILE Eri tilojen hinnat

pe
03. helmik.
la
04. helmik.
su
05. helmik.
ma
06. helmik.
ti
07. helmik.
ke
08. helmik.
to
09. helmik.

Nopeimmat junat lähtöpaikasta Marseille määränpäähän Baillargues

Ajat ja hinnat koskevat seuraavaa päivämäärää: 03. helmik.

Nopein yhteys

1 t 51 min

Keskihinta

1 t 51 min

Junia per päivä

1

Etäisyys

117 km

Päivittäin välillä Marseille – Baillargues kulkee yhteensä 1 junaa, joista 1 on suoria yhteyksiä, joten vaihtoyhteyksien välttäminen on melko helppoa.

SNCF | TER
15:20Marseille1t51 17:11Baillargues
0 vaihtoa
28 1Meno

Nämä yritykset luottavat meihin. Myymme niiden lippuja yhdessä ja samassa paikassa.

Deutsche Bahn
Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn

Matkustusvinkkejä: Junayhteydet Marseille–Baillargues

Matkustusvinkkejä: Baillargues on helposti saavutettavissa junalla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Departure}–Baillargues, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.
FAQs
Löydät Omiolta helposti halvimmat junat reitillä Marseille Baillargues jopa 15 €  hintaan.
Keskimääräinen juna matkan hinta välillä Marseille Baillargues on 23 €. Kannattaa kuitenkin olla tarkkana, sillä aikaisin varatun juna matkan matkustuskulut ovat yleensä edullisempia. Myös matkan ajankohta tai tilausaika voivat vaikuttaa matkakuluihin.
Kilometrit! Ne ovat todellakin tietämisen arvoinen asia matkanteossa. No, Marseille Baillargues välinen juna 117 km kilometrimäärä selviää helposti Omiolla.
Katso näppärästi Omion monipuolisella sovelluksella kuinka kauan juna 1 h 51 min matkustaminen kestää välillä Marseille Baillargues.

Suosituin juna matkan lähtöpaikka on Marseille ja päämäärä Baillargues ja siksi Marseille-St-Charles Baillargues välillä on juuri näillä asemilla erittäin paljon matkustajia.

Matkustajien usein valitsema lähtöpaikka juna reitillä on Marseille-St-Charles, jonka etäisyys keskustaan on 1.8 km. Pääteaseman Baillargues ja kaupungin keskustan välinen matka on 1.8 km.

Löydät juna matkallesi Omiolta luotettavan SNCF | Intercités, SNCF | TER, Renfe SNCF, TGV inOui ou SNCF välille Marseille Baillargues.
Meillä on vaivatonta valita matkaliput netistä. Jos tarvitset välille Marseille Baillargues, voit käyttää modernia hakupalveluamme ja näet nopeasti erilaisia vaihtoehtoja, jotka auttavat sinua aloittamaan juna matkan.
Kun tutkit Omiolla juna matkareittiä Marseille Baillargues, näet vaihtoehtoina vielä Montpellier, Nîmes ou Marignane. Löydät Omion avulla myös matkalippuja ja uusia aikaa säästäviä ideoita matkallesi.
Ilman muuta voimme auttaa sinua! Ota Omion palvelu hyötykäyttöön kun matkustusvalintasi on juna ja reittisi Marseille Baillargues välillä. Sovellus helpottaa matkalippujen ja erilaisten matkallasi tarvittavien valintojen kanssa.
EtusivuJunatJuna Marseille Baillargues

Omio-sovelluksella matkojen suunnittelu onnistuu helposti

Minne haluatkin lähteä, autamme sinua pääsemään perille. Innovatiivisen sovelluksemme reaaliaikaiset aikataulupäivitykset, mobiililiput ja muut kätevät ominaisuudet tekevät matkasi suunnittelusta ja seuraamisesta helppoa.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuutta
Kieli

Hyödyllisiä linkkejä