[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuutta

Nämä yritykset luottavat meihin. Myymme niiden lippuja yhdessä ja samassa paikassa.

Deutsche Bahn
Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn

Matkustusvinkkejä

Junayhteydet Turku–Tampere
Tampere on helposti saavutettavissa junalla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Turku–Tampere, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.
FAQs
Mistä saan tietää juna etäisyyden Turku Tampere reitin välillä?
Kilometrit! Ne ovat todellakin tietämisen arvoinen asia matkanteossa. No, Turku Tampere välinen juna 142 km kilometrimäärä selviää helposti Omiolla.
Minkälainen juna matkustusaika on välillä Turku Tampere?
Voit katsoa Omiolta mikä on Turku Tampere välisen reitin juna 1 h 43 min matkaan kuluva aika. Se helpottaa huomattavasti matkajärjestelyjä ja huoleton loma voi alkaa!
Jos matkustan välillä Turku Tampere ja liikenneväline on juna, mikä on käytännöllisin päätepiste?

Matkareitin Turku Tampere juna matkan suosituin lähtöasema on Turku Railway Station ja erittäin suosittu pääteasema on Tampere, Kissanmaankatu.

Paljonko on matkaa Turku aseman ja kaupungin välillä ja Tampere ja kaupungin välillä kun liikenneväline on juna?

Kun valitset juna matkan, lähtöasemasi Turku Railway Station ja kaupungin keskustan välinen etäisyys on 874 m. Jäät pois pääteasemalla Tampere, Kissanmaankatu, sen ja kaupungin keskustan välinen etäisyys on 1.8 km. Muista varata matkaliput ajoissa Omiolta.

Haluaisin matkustaa juna reitillä Turku Tampere. Mitä muita kohteita voisin vielä lisätä matkasuunnitelmaani?
Olet valinnut juna reitin Turku Tampere, Omiolta näet vielä reittiisi mahdollisesti sopivat Helsinki, Vantaa ou Pietari.
Olisiko mitenkään mahdollista tietää onko juna autottoman matkustusvaihtoehto perillä, kun matkustan reitillä Turku Tampere?
Ilman muuta voimme auttaa sinua! Ota Omion palvelu hyötykäyttöön kun matkustusvalintasi on juna ja reittisi Turku Tampere välillä. Sovellus helpottaa matkalippujen ja erilaisten matkallasi tarvittavien valintojen kanssa.

Junayhteydet Turku–Tampere – etkö löytänyt etsimääsi?

Tässä on joitakin muita tietolähteitä, joista tarvitsemasi tiedot voivat löytyä