Juna Verona Sirmione

VERTAILE Eri tilojen hinnat

ma
27. maalisk.
ti
28. maalisk.
ke
29. maalisk.
to
30. maalisk.
pe
31. maalisk.
la
01. huhtik.
su
02. huhtik.

Nämä yritykset luottavat meihin. Myymme niiden lippuja yhdessä ja samassa paikassa.

Deutsche Bahn
Trenitalia
Easyjet
Deutsche Bahn

Matkustusvinkkejä: Junayhteydet Verona–Sirmione

Matkustusvinkkejä: Sirmione on helposti saavutettavissa junalla. Etsitpä sitten nopeaa, halpaa tai jotain muuta vaihtoehtoa yhteysvälille Verona–Sirmione, matka-asiantuntijamme ovat keränneet kaiken tarvittavan yhteen paikkaan, joten löydät etsimäsi helposti.
FAQs
Saat selville juna etäisyyden välillä Verona Sirmione ja 30 km kilometrien määrän sovelluksellamme. Näin matkasi alkaa mahdollisimman hyvissä merkeissä.

Suosituin juna matkan lähtöpaikka on Verona ja päämäärä Sirmione ja siksi Verona Porta Nuova Sirmione, Largo Faselo Bitinico (Ufficio Postale) välillä on juuri näillä asemilla erittäin paljon matkustajia.

Kun valintasi on juna matkustajien lähtöasema on yleensä Verona Porta Nuova, sen ja kaupungin keskustan etäisyys on 2.4 km. Pääteasemasi on Sirmione, Largo Faselo Bitinico (Ufficio Postale), josta on matkaa kaupungin keskustaan 3.2 km.

Matkareittisi välillä Verona Sirmione, monet jatkavat juna matkaa vielä näihin kohteisiin: Milano, Brescia ou Bergamo.
Ei sinun tarvitsekaan olla autoihminen, koska käytössäsi on Omio. Tunnemme matkustamisen salaisuudet perin juurin. Tutki Verona Sirmione reittiä ja löydät juna vaihtoehdon autolle.

Junayhteydet Verona–Sirmione – etkö löytänyt etsimääsi?

Tässä on joitakin muita tietolähteitä, joista tarvitsemasi tiedot voivat löytyä

EtusivuJunatJuna Verona Sirmione

Omio-sovelluksella matkojen suunnittelu onnistuu helposti

Minne haluatkin lähteä, autamme sinua pääsemään perille. Innovatiivisen sovelluksemme reaaliaikaiset aikataulupäivitykset, mobiililiput ja muut kätevät ominaisuudet tekevät matkasi suunnittelusta ja seuraamisesta helppoa.

ios-badge
android-badge
Hand With Phone
Valuutta
Kieli

Hyödyllisiä linkkejä