Tietoja

Tämä on Omio

Vuonna 2013 toimintansa aloittanut Omio on muuttanut matkustamisen maailmaa auttamalla asiakkaita lähtemään matkoille, jotka liikuttavat heitä.

Olipa määränpäänä Pariisin kaltainen turistikeskus tai rauhallisempi kaupunkikokemus Espanjan Motrilin tapaan, edistyksellinen ja käytännöllinen alustamme auttaa matkailijoita eri puolilta maailmaa kulkemaan Euroopassa, Yhdysvalloissa ja Kanadassa.

Palvelumme kattaa yli tuhat juna-, bussi-, lento-, lautta-, auto- ja lentokenttäkuljetuspalvelujen tarjoajaa, jotta sinä voit keskittyä olennaiseen: matkustamiseen. Kun valitset meidät, säästät aikaa ja rahaa ja voit nauttia rauhassa matkastasi.

Tutustu erilaisiin matkustustapoihin

Lukemattomia tapoja löytää uusia merkityksellisiä matkoja

Varaa kaikki liput
samasta paikasta

Kätevällä sovelluksellamme vertailet vaihtoehtoja ja löydät sopivimmat hinnat

Tukea,
johon voit luottaa

Sovelluksen sisäiset matkapäivitykset, turvallisuustiedot ja luotettava asiakaspalvelu

Historia

Vuonna 2010 perustajamme Naren Shaam lähti pitkälle reppureissulle halki Euroopan.

Vuonna 2010 perustajamme Naren Shaam lähti pitkälle reppureissulle halki Euroopan.

Shaam tiesi, minne hän halusi päästä, mutta parhaan reitin suunnitteleminen ja edullisten bussien tai parhaiden junien löytäminen rasittivat hänen hermojaan ja kukkaroaan enemmän kuin hän olisi toivonut.

Kun Shaam totesi, että eri liikennevälineet kattavalle matkustussivustolle on tarvetta, hän irtisanoutui talousalan työpaikastaan New Yorkissa ja muutti Berliiniin, missä tekniikan ala ja startup-yritykset kukoistavat.

Vuonna 2013 GoEuro aloitti toimintansa.

Mikä oli muutoksen syy? Uskomme, että matkailu liikuttaa ja voimaannuttaa ihmisiä maailmanlaajuisesti, emmekä siksi halunneet rajata brändiämme vain Eurooppaan.

Ryhtymällä Omioksi pystyimme tarjoamaan muutakin kuin matkavarauksia. Muutoksen myötä meistä tuli kaikenkattava matkailun keskus, joka auttaa asiakkaitaan tyydyttämään seikkailunhalunsa.

Vuonna 2020 iski COVID-19, ja matkailuala pysähtyi muun maailman mukana paikoilleen. Periksiantamaton tiimimme on siitä huolimatta auttanut asiakkaitamme selviytymään pandemian asettamista haasteista.

Matkustaminen on muuttunut lopullisesti, mutta jatkamme innovaatioiden kehittämistä ja asiakkaidemme tukemista, jotta he voivat kulkea tutuissa ja uusissa ympäristöissä omilla ehdoillaan.

Omio-tiimi

Alussa olimme startup-yritys, jolla oli vain kourallinen työntekijöitä, mutta nyt työllistämme 300 ihmistä yli 50 maasta. Henkilöstömme työskentelee Berliinissä, Prahassa, Lontoossa ja New Yorkissa.

Kokoonnumme päivittäin toteuttamaan visiotamme ja luomaan inspiroivia, opettavaisia ja ilahduttavia matkakokemuksia. Innovatiivinen teknologiamme, intohimomme ja monimuotoisuutemme ovat vahvuuksiamme. Omiolla työskentely on matka jo itsessään, ja haluamme muidenkin pääsevän osalliseksi matkustamisen kauneudesta.

Tiivis tietopaketti

Asiakaskuntamme ja kattamamme paikat ovat yhtä monimuotoisia

Vaikka asiakkaidemme määränpäät vaihtelevat (espanjalaiset tapaavat pysyä omassa maassaan ja amerikkalaiset parveilevat Pariisissa, Amsterdamissa ja Roomassa), matkustamisen henki liikuttaa heitä kaikkia.

Eurooppalaisena maaliikennejohtajana autamme sinua tekemään ekologisesti kestäviä valintoja

Joka neljäs Omion asiakas vaihtoi varauksensa lennoista juniin, ja samalla jokainen heistä pienensi hiilijalanjälkeään yli 50 prosenttia! Siinä vasta maanläheinen tapa toimia.

Mobiililaitteilla liput toimivat ilman kontakteja

Kaikki on omissa käsissäsi! Omio on luotettava matkakumppanisi ja mobiililippujen asiantuntija. Me autamme sinua pääsemään perille nopeilla, kätevillä ja kontaktittomilla lipuilla sekä junissa että busseissa, jotta voit matkustaa turvallisemmin alati muuttuvassa maailmassa.

Päivässä keskimäärin myymämme lippumäärä riittää täyttämään 300 bussia ja 30 junaa asiakkailla

Se on melkoinen määrä istumapaikkoja!

Autamme sinua jopa pääsemään lentoasemalta kaupungin keskustaan

Kun olet varannut lentosi, lisää varaukseesi myös lentokenttäkuljetus. Se on paljon mukavampi vaihtoehto kuin taksin odottelu!

Tarjontamme

Brändeihimme kuuluvat Omio, Rome2rio ja busradar. Kolme yritystä, kolme mannerta. Me autamme sinua pääsemään perille nopeasti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Sijoittajat

Yli 400 miljoonan dollarin rahoituksen kerännyttä Omiota tukevat monet tärkeät sijoittajat, jotka uskovat visioomme: Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA, Silver Lake Kraftwerk, Temasek ja Kinnevik.

Valuutta
Kieli

Hyödyllisiä linkkejä