[menuItemContent][menuItemRightSideContent]
Valuutta

Tietoja

Keitä me olemme

Omio antaa uuden näkökulman matkustamiseen. Edistyksellisen alustamme avulla löydät nopeimmat, halvimmat ja parhaimmat juna-, bussi- ja lentomatkavaihtoehdot, joilla pääset tuhansiin kaupunkeihin ja kyliin Euroopassa. Säästät siis sekä rahaa että aikaa!

Matkusta vaivattomasti

Me huolehdimme monimutkaisista yksityiskohdista, jotta sinun ei tarvitse. Nauti matkastasi ilman vaivalloista suunnittelua.

Kaikki saatavilla olevat vaihtoehdot

Näet yhdellä haulla kaikki tarpeitasi vastaavat juna-, bussi- ja lentomatkat, jolloin voit valita juuri sopivan matkustustavan ja hinnan.

Euroopan kattava haku

Palvelu kattaa tuhansia eurooppalaisia kaupunkeja ja kyliä. Valinta on sinun.

Historia

Vuonna 2010 yrityksen perustaja Naren Shaam lähti reppureissaamaan halki Euroopan.

Shaam tiesi kyllä minne halusi päästä, mutta parhaan reitin suunnittelu, edullisten bussilippujen löytäminen tai sopivan junan valinta kävivät niin hänen hermoilleen kuin kukkarolleenkin. Shaam huomasi, että monipuoliselle matkustussivustolle olisi kysyntää, joten hän lopetti rahoitusalan päivätyönsä New Yorkissa, pakkasi tavaransa ja muutti Berliiniin, jossa teknologia- ja startup-piirit kukoistavat.

Nyt vuonna 2013 syntynyt GoEuro

Vuoden 2019 alussa GoEurosta tuli Omio

Halusimme luoda brändin, jota käyttäjiemme olisi helpompi lähestyä. Miksi Omio? Se on vahva, freesi, omintakeinen ja helppo lausua. O-kirjaimet ovat muistutus juuristamme GoEurona, minkä lisäksi ne merkitsevät kartalla olevia pisteitä – juuri yhteydet pitävät meidät liikkeessä.Uudistimme ilmettämme myös miellyttävällä ja rauhoittavalla värimaailmalla sekä kuvilla, jotka henkivät matkustamisen kauneutta.

Muutosten jälkeenkin olemme yhä sitoutuneet GoEuron alkuperäiseen tehtävään: haluamme tarjota alustan, joka täyttää juna-, bussi- ja lentotarpeesi parhaalla mahdollisella tavalla. Olemme kehittäneet tuotettamme nopeammaksi ja tehokkaammaksi, ja voit nyt käyttää sitä saumattomasti niin tietokoneilla, mobiiliselaimilla kuin sovelluksellakin.

Toimii jo 15 maassa ja laajentaa toimintaansa jatkuvasti. Palvelulla on kuukausittain 27 miljoonaa käyttäjää yli 120 maasta, ja yli 800 matkustuskumppanimme avulla he matkustavat yli 100 000 kohteeseen eri puolilla Eurooppaa.

Matkamme on vasta alussa. Hyppää Omion kyytiin.

Tiimi

Nykyään yli 300-henkiseen tiimiimme kuuluu innostuneita ammattilaisia yli 45 maasta, ja meillä kaikilla on sama visio: haluamme luoda yhden työkalun, joka auttaa matkustajia pääsemään lähes minne Euroopan kolkkaan tahansa. Intohimo ja teknologiaosaaminen saavat meidät mullistamaan matkustamisen. Tässä on joidenkin työntekijöidemme kommentteja Omiosta:

Johtaminen

Naren Shaam

toimitusjohtaja ja perustaja, Omio

Intian Bangaloressa syntynyt Shaam on suorittanut MBA-tutkinnon Harvardin yliopistossa sekä työskennellyt autoteollisuuden ja rahoituspalveluiden parissa New Yorkissa. Hän muutti Berliiniin vuonna 2012, ja reissattuaan Euroopassa hän huomasi, että eurooppalaiset matkanvarausjärjestelmät ovat uudistuksen tarpeessa. Ratkaisu on hänen perustamansa Omio.

Edgar Berger

liiketoimintajohtaja

Pitkäaikaisena teknologiasijoittajana Berger on aiemmin toiminut Sony Music Internationalin hallituksen puheenjohtajana ja toimitusjohtajana kasvattaen liiketoimintaa 45 maassa.

Malte Cherdron

operatiivinen johtaja

Omio sai Cherdronin mukaan tiimiin vuonna 2013. Tätä ennen hän on ollut MoviePilotin toimitusjohtajana ja johtanut strategiaa StudiVZ:llä.

Filippo Bonsanti

markkinointijohtaja

Bonsanti on työskennellyt markkinoinnin parissa lähes 20 vuotta. Aiemmin hän on toiminut Ebayssa EMEA-alueen markkinoinnin strategian ja suunnittelun johtajana.

Alexandra Oakley

henkilöstöjohtaja

Oakley on rekrytoinnin ja henkilöstöhallinnon ammattilainen, joka on toiminut johtotehtävissä Skypellä, Blinkboxilla ja Photoboxilla.

Dave Price

tuotejohtaja

Yli 17 vuoden tuotehallintakokemuksella Price on ollut mukana kehittämässä tuotteita esimerkiksi BBC:llä ja Spotifylla.

Tomas Vocetka

suunnittelujohtaja

Vocetka on entinen Microsoftin osakas, jolla on yli 25 vuoden kokemus teknologia- ja startup-yrityksistä, kuten Hewlett-Packardista.

Tiivis tietopaketti

Vuonna 2017 yli 500 asiakasta kysyi meiltä, miten he voisivat ottaa rakkaat lemmikkinsä mukaan matkalleen.

On varmasti mukava kuulla, että monilla kumppaneillamme on vapaat lemmikkieläinkäytännöt, joten esimerkiksi lemmikkikaneja ei enää tarvitse jättää kotiin reissun ajaksi.

Meidän avullamme matkustaminen mobiililipulla on nopeaa ja helppoa.

Tarjoamme mahdollisuuden paperittomaan matkailuun 20:ssä Euroopan maassa sadoilla eri reiteillä. Ja Italiassa lähes kaikki myymämme liput ovat mobiililippuja!

Yhden päivän keskimääräinen lippumyyntimme täyttäisi yli 300 bussia ja noin 30 junaa.

Siinä on paikka poikineen!

Meillä on asiakkaita joka puolelta maailmaa, ja heidän mieltymyksensä vaihtelevat.

Espanjalaiset pysyttelevät kotimaassaan ja matkustavat eniten Madridista Barcelonaan, kun taas amerikkalaiset suuntaavat kohti Pariisia, Amsterdamia ja Roomaa. Italia tuntuu viehättävän kiinalaisia asiakkaitamme, jotka matkustavat mielellään Roomasta Firenzeen (ja takaisin)!

Palvelemme maalla, merellä ja ilmassa. Junien, bussien ja lentojen lisäksi tarjoamme nyt myös lauttayhteyksiä!

Me viemme matkaajan niin suurkaupunkiin, pikkupaikkakunnalle kuin saariparatiisiinkin. Meidän kauttamme saat myös lentokenttäkuljetuksen, jolla pääset perille vielä nopeammin!

Sijoittajat

Lähes 300 miljoonan dollarin rahoituksen kerännyttä Omioa on tukemassa useita avainsijoittajia, jotka uskovat visioomme: Atomico, Battery Ventures, Goldman Sachs Investment Partners, Kleiner Perkins Caufield & Byers, Lakestar, NEA ja Silver Lake Kraftwerk.

Vahvistus

Omion valtavat tietomäärät kootaan monista eri tietolähteistä, joihin sisältyvät esimerkiksi GeoNames, OpenFlights, OpenStreetMap, RSP (Atoc) ja TheMoneyConverter.com.

Lisäksi käytämme MaxMindin kehittämää GeoLite2-dataa, joka on saatavilla osoitteesta www.maxmind.com.